Megnyílt Európa legdrágább luxushotele Antalyában

Megnyitotta Európa legdrágább szállodáját, a Mardan Palace-t szombaton Telman Iszmailov orosz milliárdos a törökországi Antalyában A Földközi-tenger partjának legnagyobb szállodájában háromemeletes night club és kristály lépcsőkorlátok kaptak helyet. Az arab sejkeknek is van okuk megirigyelni az orosz oligarchát – írja a Pravda. A megnyitő ünnepségen részt vett Sharon Stone, Richard Gere, Monica Belucci, Paris Hilton, … “Megnyílt Európa legdrágább luxushotele Antalyában” bővebben

Megnyitotta Európa legdrágább szállodáját, a Mardan Palace-t szombaton Telman Iszmailov orosz milliárdos a törökországi Antalyában

A Földközi-tenger partjának legnagyobb szállodájában háromemeletes night club és kristály lépcsőkorlátok kaptak helyet. Az arab sejkeknek is van okuk megirigyelni az orosz oligarchát – írja a Pravda.

A megnyitő ünnepségen részt vett Sharon Stone, Richard Gere, Monica Belucci, Paris Hilton, valamint különböző orosz hírességek és tisztségviselők. A fellépők között Mariah Carey, Seal és Tom Jones is jelen volt. Akrobata előadás és tűzijáték is volt, s persze a kaviár sem maradhatott el.

Az építkezés mintegy 1,65 milliárd dollárba került, s az orosz építőipar válság miatti gyengélkedése ellenére sikerült megvalósítani.
(mfor)