EU-támogatás a makói fürdőfejlesztésre

Több mint másfél milliárd forintot nyert az uniós pályázat második körében makói Hagymatikum fürdő fejlesztésére, ezzel megkezdődhetnek a munkálatok – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a város polgármestere. Buzás Péter elmondta: megérkezett a fürdőfejlesztés hivatalos brüsszeli támogatásáról szóló értesítés, ezzel nincs akadály az összességében 3,6 milliárd forintos fejlesztése előtt. A beruházás csaknem ötven százalékos uniós támogatással … “EU-támogatás a makói fürdőfejlesztésre” bővebben

Több mint másfél milliárd forintot nyert az uniós pályázat második körében makói Hagymatikum fürdő fejlesztésére, ezzel megkezdődhetnek a munkálatok – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a város polgármestere.

Buzás Péter elmondta: megérkezett a fürdőfejlesztés hivatalos brüsszeli támogatásáról szóló értesítés, ezzel nincs akadály az összességében 3,6 milliárd forintos fejlesztése előtt.

A beruházás csaknem ötven százalékos uniós támogatással valósul meg, a fejlesztés másik felét az önkormányzat kötvénykibocsátással fedezi.
MTI Eco