Depeche Mode koncert Budapesten januárban

Jövő év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes. A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésű téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fővárost – közölte kedden a koncertet szervező Live Nation Hungary. A Depeche Mode az idei nyári stadionturnéhoz képest változó színpadképpel és más … “Depeche Mode koncert Budapesten januárban” bővebben

Jövő év elején ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Depeche Mode együttes. A brit csapat 2010. január 11-én a Tour of Universe elnevezésű téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fővárost – közölte kedden a koncertet szervező Live Nation Hungary. A Depeche Mode az idei nyári stadionturnéhoz képest változó színpadképpel és más típusú dalösszeállítással érkezik majd Budapestre. Jegyeket május 8-tól lehet vásárolni. Az első ötezer vásárló közül a jegy sorszáma alapján kisorsolják azt a három személyt, aki a koncert napján találkozhat a zenészekkel.

A brit kultzenekar június 23-án a Puskás Ferenc Stadionban lép a magyar rajongói elé. Néhány napja megjelent Sounds of Universe című albumuk jelenleg 15 országban – köztük Magyarországon is – vezeti az eladási listákat.
(MTI)