Visszaesett a Swiss Air légitársaság

A Lufthansa csoporthoz tartozó Swiss International Air Lines 63 millió svájci frankos nyereséget ért el az első negyedévre, ez alig kevesebb az előző év azonos időszakának 66 milliós értékénél. A működésből származó bevételek 7,4 százalékkal, 1,081 milliárd frankra csökkentek ugyanebben az időszakban. Különösen nagyarányú visszaesést könyvelhet el a svájci légitársaság teherszállítási részlege, a Swiss WorldCargo. … “Visszaesett a Swiss Air légitársaság” bővebben

A Lufthansa csoporthoz tartozó Swiss International Air Lines 63 millió svájci frankos nyereséget ért el az első negyedévre, ez alig kevesebb az előző év azonos időszakának 66 milliós értékénél.

A működésből származó bevételek 7,4 százalékkal, 1,081 milliárd frankra csökkentek ugyanebben az időszakban. Különösen nagyarányú visszaesést könyvelhet el a svájci légitársaság teherszállítási részlege, a Swiss WorldCargo. A negatív hatásokat részben ellensúlyozta az ala-csonyabb nyersolajár és a kedvező devizaárfolyam. A társaság mindezek ellenére tartja beruházási tervét.
(VG)