Pécs2010: hétszázmillió az EKF reklámkampányra

Bruttó hétszázmillió forintot (nettó 583 milliót) költhet egy konzorcium a Pécs 2010 Európa kulturális fővárosa program idei és jövő évi kommunikációs feladataira. A tendert januárban hirdette meg a kulturális tárcához tartozó Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Kht. A befutó a Sensation Event Marketing, a Merlin Communications és a GO! Creatives lett. A forrást a pécsi önkormányzat, valamint … “Pécs2010: hétszázmillió az EKF reklámkampányra” bővebben

Bruttó hétszázmillió forintot (nettó 583 milliót) költhet egy konzorcium a Pécs 2010 Európa kulturális fővárosa program idei és jövő évi kommunikációs feladataira.

A tendert januárban hirdette meg a kulturális tárcához tartozó Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Kht. A befutó a Sensation Event Marketing, a Merlin Communications és a GO! Creatives lett. A forrást a pécsi önkormányzat, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium közösen biztosítja. Ezt a megoldást még 2006-ban, az Európa kulturális fővárosa program megvalósulásáról kötött együttműködési szerződésben rögzítették.

Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere egyébként tegnap tárgyalt Hiller István kultuszminiszterrel és Hónig Péterrel, a közlekedési tárca vezetőjével. Az előbbivel az Európa kulturális fővárosa programról, az utóbbival közút- és vasútfejlesztésekről egyeztetett.
(Magyar Hírlap)