Négy csillagos szálloda a Blaha Lujza téren

Az Ablon 19 milliárdos beruházása nyomán a Blaha Lujza téren, a volt sajtószékház helyén épülő Europeumban 235 szobás Marriott Courtyard szálloda nyílik, a 2009 végére elkészülő szálloda néhány hónapos próbaüzem után 2010 első felében nyitja meg kapuit. Az Ablon cégcsoport közleménye szerint az ingatlanfejlesztő cég beruházásában készülő, 6 szintes, összesen 12.500 négyzetméteres szállodában a szobák … “Négy csillagos szálloda a Blaha Lujza téren” bővebben

Az Ablon 19 milliárdos beruházása nyomán a Blaha Lujza téren, a volt sajtószékház helyén épülő Europeumban 235 szobás Marriott Courtyard szálloda nyílik, a 2009 végére elkészülő szálloda néhány hónapos próbaüzem után 2010 első felében nyitja meg kapuit.

Az Ablon cégcsoport közleménye szerint az ingatlanfejlesztő cég beruházásában készülő, 6 szintes, összesen 12.500 négyzetméteres szállodában a szobák kétszemélyesek, átlagosan 19 négyzetméter alapterületűek lesznek.

A budapesti Rákóczi út és a József körút találkozásánál elhelyezkedő Europeumban a szálloda mellett három szinten, 6.000 négyzetméteren divatáru és divat kiegészítő üzletek, valamint egyéb szolgáltatásokat nyújtó bevásárlóközpont kap helyet, amely szervesen illeszkedik a Blaha Lujza tér forgalmához.

Az épületegyüttes földalatti szintjein 300 autó befogadására alkalmas mélygarázs lesz.

A projektet várhatóan 2009 utolsó negyedévében adják át.

Az Ablon cégcsoport 1993. évi alapítása óta vezető szerepet tölt be a Közép-Kelet-Európában aktívan tevékenykedő ingatlanfejlesztő cégek között. A londoni tőzsdén jegyzett részvénytársaság Magyarországon kívül Csehországban, Lengyelországban és Romániában folytat ingatlanfejlesztési tevékenységet.
(MTI)