Milyen témára épüljön 2011-ben a turisztikai marketingtevékenység?

A Magyar Turizmus Zrt. negyedik éve hirdet témaéveket a belföldi turizmus ösztönzése érdekében. 2006-ban a borturizmus és a gasztronómia, 2007-ben a zöldturizmus, 2008-ban a Vizek Éve keretében a vízparti turizmus és az egészségturizmus köré szerveztük marketingkampányainkat, idén a Kulturális Turizmus Évét népszerűsítjük (immár nemcsak belföldön), 2010-ben pedig ennek szerves folytatásaként a fesztiválokat. Az elmúlt évek … “Milyen témára épüljön 2011-ben a turisztikai marketingtevékenység?” bővebben

A Magyar Turizmus Zrt. negyedik éve hirdet témaéveket a belföldi turizmus ösztönzése érdekében. 2006-ban a borturizmus és a gasztronómia, 2007-ben a zöldturizmus, 2008-ban a Vizek Éve keretében a vízparti turizmus és az egészségturizmus köré szerveztük marketingkampányainkat, idén a Kulturális Turizmus Évét népszerűsítjük (immár nemcsak belföldön), 2010-ben pedig ennek szerves folytatásaként a fesztiválokat. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy forrásainkat egy-egy témára összpontosítva, partnereinkkel közös akciókat végrehajtva hatékonyabban ösztönözhetjük a belföldi turizmus fejlődését.

A Magyar Turizmus Zrt. 2009-2011. évi marketingstratégiájában kiemeli a szakmai partnerekkel való egyre szorosabb együttműködést, amely a gazdasági válság okozta nehézségek miatt még nagyobb jelentőséget nyert. Az MT Zrt. a szakmaiság és partnerség jegyében nemcsak a 2011-es belföldi témaév megvalósításába, hanem már az azt meghatározó döntésbe is szeretné bevonni partnereit.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet ezért kéri a turisztikai szolgáltatók, a szakmai szervezetek, az önkormányzatok, a Tourinform irodák, az oktatási intézmények és a média képviselőit, hogy az alábbi linken elérhető rövid kérdőív kitöltésével 2009. május 29-ig mondják el véleményüket és tegyenek javaslatot a 2011. év tematikájára:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=LH2IGjq6m0CYeJ1NV23yCw_3d_3d