Lengyelországból is csábítanák a turistákat

Lengyelországban, az elmúlt időszakban 3 exkluzív magazin közölt cikket Magyarországról a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésében. A 30.000 példányban megjelenő, szakmának és nagyközönségnek egyaránt szóló PODROZE utazási magazin címlapján a Balaton szerepelt „Éljen a Balaton – Vakáció közelebb a naphoz” címmel. A lap olvasói 10 oldalas összeállításból ismerhették meg a magyar tengert és a régió turisztikai … “Lengyelországból is csábítanák a turistákat” bővebben

Lengyelországban, az elmúlt időszakban 3 exkluzív magazin közölt cikket Magyarországról a Magyar Turizmus Zrt. közreműködésében.

A 30.000 példányban megjelenő, szakmának és nagyközönségnek egyaránt szóló PODROZE utazási magazin címlapján a Balaton szerepelt „Éljen a Balaton – Vakáció közelebb a naphoz” címmel. A lap olvasói 10 oldalas összeállításból ismerhették meg a magyar tengert és a régió turisztikai kínálatát „Balaton a magyarok büszkesége” címmel. A 700.000 példányban megjelenő SWIAT KOBIETY havi női magazin „Budapest – fürdőváros” címmel közölt 2 oldalas cikket. A magazin elérése kb. 1.269.000 fő.

Az ELLE havonta 130.000 példányban megjelenő női magazin az MT Zrt. által tavaly szervezett Spa&Beauty tanulmányút nyomán közölt cikket, és aktuális ajánlatokkal kiegészítve, egy májusi hétvégét ajánl olvasóinak 150 euróért a 1,5 oldalas „Budapest – buli a fürdőben” című cikkében.

A három megjelenés több mint 30 millió Ft hírértéket generál hazánknak.
A tavalyi évben összesen 154 ezer lengyel vendég 419 ezer vendégéjszakát töltött el magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken. Így a vendégek száma 31%-kal, míg a vendégéjszakák száma közel 34%-kal volt magasabb, mint 2007-ben.
(itthon)