Budapest a bécsi HotelBIZ fórumon

Idén 9. alkalommal került megrendezésre Bécsben a hivatásturizmus egyik legrangosabb ausztriai seregszemléje, a HotelBiz, SeminarBiz, EventBiz workshop. A bécsi MAK design centerben megtartott egész napos fórumot több mint 1000 szakmai érdeklődő kereste fel, akik 114 kiállító ajánlataiból válogathattak.

A rendezvényen Magyarország egyetlen külföldi desztinációként jelent meg, az MT Zrt. ausztriai külképviselete és további társkiállítók által.

A budapesti hivatásturisztikai ajánlatok rendkívül népszerűek és keresettek voltak: a magyar résztvevők többtucat konkrét megkeresést és ajánlatot kaptak. Az euró erős magyarországi vásárlóértékéből származó komparatív előny szinte minden üzleti beszélgetés során felmerült.

Az MT Zrt. e vásáron is látványosan folytatta „Verdoppeltes Urlaubsbudget” kampányát, minden kiadványhoz mellékelték a Bank Austria vonatkozó friss jelentését. Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviseletének vezetője újságíróknak bejelentette, hogy hamarosan átfogó kommunikációs kampány indul az osztrák piacon a nyári Budapest népszerűsítésére.
(itthon)