Balatoni Évadnyitó Keszthelyen

Minden év május 1-én, a majálishoz kapcsolódóan kerül megnyitásra hivatalosan is a keszthelyi Balatoni Évad, a nyári idegenforgalmi szezon. A délelőtt folyamán zászlófelvonásra kerül sor, ahol cserkészek, fúvósok, majorettek közreműködnek. A hivatalos köszöntőket és megnyitóbeszédet követően a közönség a keszthelyi mólóhoz vonul ahol – szintén már hagyományosan – egy nosztalgiahajóról megkoszorúzzák a Balatont. A rendezvényen … “Balatoni Évadnyitó Keszthelyen” bővebben

Minden év május 1-én, a majálishoz kapcsolódóan kerül megnyitásra hivatalosan is a keszthelyi Balatoni Évad, a nyári idegenforgalmi szezon. A délelőtt folyamán zászlófelvonásra kerül sor, ahol cserkészek, fúvósok, majorettek közreműködnek. A hivatalos köszöntőket és megnyitóbeszédet követően a közönség a keszthelyi mólóhoz vonul ahol – szintén már hagyományosan – egy nosztalgiahajóról megkoszorúzzák a Balatont.

A rendezvényen kora délutántól kezdődően késő estig folyamatosan zajlanak a Zenepavilon színpadán a koncertek és a különféle szórakoztató programok, melyek tartalmas kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára!
További információ:
www.balatonszinhaz.hu