A Quitt Tours utazási iroda is csődbe ment

Fizetésképtelenséget jelentett a Quitt Tours utazási iroda, a cég biztosítása feltételezhetően fedezni tudja a külföldön tartózkodó 15 utas hazahozatalát, de az összes kárigényt nem képes ellentételezni. Ertl Pál, az UNIQA Biztosító nem életbiztosításokért felelős igazgatósági tagja elmondta: a biztosító már hazahozatta a külföldön lévő utasok egy részét, még néhány ember tartózkodik Egyiptomban, akik visszaszállításáról szintén … “A Quitt Tours utazási iroda is csődbe ment” bővebben

Fizetésképtelenséget jelentett a Quitt Tours utazási iroda, a cég biztosítása feltételezhetően fedezni tudja a külföldön tartózkodó 15 utas hazahozatalát, de az összes kárigényt nem képes ellentételezni.

Ertl Pál, az UNIQA Biztosító nem életbiztosításokért felelős igazgatósági tagja elmondta: a biztosító már hazahozatta a külföldön lévő utasok egy részét, még néhány ember tartózkodik Egyiptomban, akik visszaszállításáról szintén gondoskodnak. Kiemelte: az utazási iroda biztosítási limitje 12 millió forint és jelenleg úgy tűnik, hogy ez az összeg nem lesz elegendő arra, hogy az utazást már befizetett de még itthon lévő ügyfelek követelését maradéktalanul fedezze.
(MTI)