A QUAESTOR Itthon katalógusa: fókuszban az ökoturizmus

Májusban a QUAESTOR Utazási Iroda 2009-es katalóguspalettája tovább bővült az Itthon katalógussal, mely a legszínvonalasabb belföldi szállásajánlatokat és a legnépszerűbb úti célokat kínálja azoknak, akik idén országhatáron belül pihennének.

A www.quaestor.hu/travel weboldalon online, lapozható formában is elérhető katalógusban mind országrégiók, mind szállástípusok szerint keresve megtalálhatóak a leginkább megfelelő szállások és desztinációk. A hagyományoknak megfelelően idén is választhatnak wellness hotelek, vízparti és gyógyvizek közelében vagy hegyek között levő, családbarát szálláshelyek, kastélyszállók és apartmanok közül is.

Idén azonban az utazási iroda egyre nagyobb figyelmet fordít az ökoturizmusra, így a magyarországi ajánlatok között az utasok találkozhatnak az ún. zöld szállodákkal is, melyeket kifejezetten azon utasok számára kínálnak, akik fontosnak tartják a felelősségteljes utazást.

A cél az, hogy arra ösztönözzék az utazni vágyókat, hogy ők is higgyenek a turizmus környezetbarát változatában, és hogy a környezettudatos szemléletüket az utazásaik során is őrizzék.

A katalógus díjmentesen igényelhető a QUAESTOR Utazási Iroda weboldalán keresztül: www.quaestor.hu/travel.