A Malév és a Budapest Airport Szlovákiából csábítja az utasokat

Menetrend szerinti autóbusz-járatokat indít a Malév Pozsony, valamint Kassa és Budapest között, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Aiport pedig parkolási kedvezményt ad az onnan érkezőknek azért, hogy a magyar légitársaság járatain repüljenek. A két társaság közösen jelentette be, hogy a Malév hetente négyszer biztosítja a közvetlen autóbuszos összeköttetést és a szlovákiai utazási irodákban vásárolt Malév-jegyek … “A Malév és a Budapest Airport Szlovákiából csábítja az utasokat” bővebben

Menetrend szerinti autóbusz-járatokat indít a Malév Pozsony, valamint Kassa és Budapest között, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Aiport pedig parkolási kedvezményt ad az onnan érkezőknek azért, hogy a magyar légitársaság járatain repüljenek.

A két társaság közösen jelentette be, hogy a Malév hetente négyszer biztosítja a közvetlen autóbuszos összeköttetést és a szlovákiai utazási irodákban vásárolt Malév-jegyek Ferihegyen négy napra szóló parkolási díjat is tartalmaznak. A további napokra pedig kedvezményt kaphatnak az utasok a parkolási díjból.

A Malév közleménye idézi Karim Makhlouf-ot, a Malév kereskedelmi igazgatóját, aki kiemelte, hogy Szlovákia kulcsfontosságú a magyar légitársaság számára. Dimitrios Gatsonis, a Budapest Airport Zrt. légiközlekedési igazgatója pedig utalt arra, hogy eddig nem fordítottak kellő figyelmet a szlovákiai lehetőségekre.
(mti)