A Funzine Balatoni programajánlót indított

Már elérhető országosan a Funzine Media ingyenes balatoni programajánlója. A Balaton Funzine negyedévente jelenik meg a kiadó és a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésében. A programajánló magyar és angol nyelvű tartalmakkal is rendelkezik, így a külföldiek mellett a magyarokat is megcélozza. A magazinban bemutatják a balatoni városokat, régiókat és természeti adottságaikat, a különböző ünnepekról, fesztiválokról, rendezvényekről, … “A Funzine Balatoni programajánlót indított” bővebben

Már elérhető országosan a Funzine Media ingyenes balatoni programajánlója. A Balaton Funzine negyedévente jelenik meg a kiadó és a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésében. A programajánló magyar és angol nyelvű tartalmakkal is rendelkezik, így a külföldiek mellett a magyarokat is megcélozza.

A magazinban bemutatják a balatoni városokat, régiókat és természeti adottságaikat, a különböző ünnepekról, fesztiválokról, rendezvényekről, kulturális- és sportprogramokról pedig ajánlók olvashatóak benne. Kiemelt figyelem jut a borkultúrára és a gasztronómia terén híres balatoni éttermekre, pincészetekre.

“A Balaton Funzine rácáfol a balatoni régió szezonális jellegére, egész évben, az elő-és utószezonban is számos alternatívát nyújt olvasóinak a különböző programok, szórakozási lehetőségek terén” – magyarázta a negyedéves periodicitást Novotta Krisztina, a kiadó ügyvezető igazgatója.

A magazin előszezonban 68 oldalon, 25 ezer példányban, főszezonban pedig 84 oldalon és 75 ezer példányban kerül az olvasókhoz. Országosan 1200 ponton (ezen belül Budapesten 600 ponton) érhető el a turisták által leginkább látogatott helyszíneken. A nyomtatott verziót április közepétől a megújuló Funzine.hu is támogatja.
(mediainfo.hu)