A Daily Mirrorban Budapestről

Nagy-Britannia népszerű színes napilapja a Daily Mirror és az újság online kiadása Budapestről közölt cikket. A szerző, Iain Mayhew újságíró még márciusban a Budapesti Tavaszi Fesztivál kapcsán látogatott el a budapesti fővárosba, a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapesti Fesztiválközpont Kht. együttműködésében megvalósult tanulmányút keretében. A Daily Mirror nyomtatott formában 1.340.131 olvasóhoz jutott el szombaton. … “A Daily Mirrorban Budapestről” bővebben

Nagy-Britannia népszerű színes napilapja a Daily Mirror és az újság online kiadása Budapestről közölt cikket. A szerző, Iain Mayhew újságíró még márciusban a Budapesti Tavaszi Fesztivál kapcsán látogatott el a budapesti fővárosba, a Magyar Turizmus Zrt. és a Budapesti Fesztiválközpont Kht. együttműködésében megvalósult tanulmányút keretében. A Daily Mirror nyomtatott formában 1.340.131 olvasóhoz jutott el szombaton.
Iain Mayhew szerint pompás hangulatú a magyar főváros, kellemes fürdőivel, finom ízeivel és nyárias időjárásával kiváló úti célja lehet az angol turistáknak.
(itthon)