500 millió Budapest turisztikai marketingjére

Ötvenmillió forinttal több pénzből gazdálkodhat idén a Budapesti Turisztikai Szolgáltató (BTH) Kht., amely a főváros turisztikai marketingjéért felelős. A budapesti költségvetés elfogadásával véglegessé vált a BTH büdzséje: a tavalyi 450 millió forint után idén 500 millió forintból gazdálkodhat a szervezet. Fekete László ügyvezető igazgató a lapnak elmondta: a pontos számok ismeretében a következő két hétben … “500 millió Budapest turisztikai marketingjére” bővebben

Ötvenmillió forinttal több pénzből gazdálkodhat idén a Budapesti Turisztikai Szolgáltató (BTH) Kht., amely a főváros turisztikai marketingjéért felelős.

A budapesti költségvetés elfogadásával véglegessé vált a BTH büdzséje: a tavalyi 450 millió forint után idén 500 millió forintból gazdálkodhat a szervezet.

Fekete László ügyvezető igazgató a lapnak elmondta: a pontos számok ismeretében a következő két hétben átdolgozzák az éves marketingtervet, de az már biztos, hogy a plusz 50 milliót külföldi promócióra és nem a szervezet fenntartására kívánják fordítani. A gazdasági válság miatt mintegy 20 százalékkal esett a fővárosban eltöltött vendégéjszakák száma az év első három hónapjában – olvasható a gazdasági napilapban.
(MTI)