32 milliárdos luxusvilla Londonban

A Channel 4 információi szerint hamarosan 100 millió fontért, azaz mintegy 32 milliárd forintért kezdik árusítani minden idők legdrágább, luxus szintű épületét Londonban. A London központi, Belgravia nevű negyedében található épületről annyit lehet tudni, hogy hat emeletes, csaknem kétezer négyzetméternyi lakótérrel és hat méteres belmagassággal. Több információt azonban még a Channel 4 riporterei sem szerezte … “32 milliárdos luxusvilla Londonban” bővebben

A Channel 4 információi szerint hamarosan 100 millió fontért, azaz mintegy 32 milliárd forintért kezdik árusítani minden idők legdrágább, luxus szintű épületét Londonban.
A London központi, Belgravia nevű negyedében található épületről annyit lehet tudni, hogy hat emeletes, csaknem kétezer négyzetméternyi lakótérrel és hat méteres belmagassággal.

Több információt azonban még a Channel 4 riporterei sem szerezte meg a forgalmazó Knight Frank ingatlanügynökségtől. És várhatóan később sem derül ki több az épületről, mivel a potenciális vevők csak abban az esetben tekinthetik meg a házat, ha elfogadják a cég titoktartási nyilatkozatát.

Az épületet várhatóan 100 millió fontos áron árusítják majd, ha az üzlet megvalósul, ez a ház lehet minden idők legdrágább londoni épülete (a rekordot jelenleg egy kensingtoni ház tartja 80 millió fonttal).

A Black Brick Property Solutions elemzője szerint ugyanakkor nem valószínű, hogy sikerrel jár az új rekord felállítása. “Nem tudok elképzelni olyan vevőt, aki hajlandó lenne ekkora összeget fizetni egy házért. Láttunk már hasonlóan nagy üzleteket, de ezekben az esetekben a házhoz egy jelentős méretű telek is kapcsolódott” – mondta Camilla Dell.
(VG)